یکی از دشوارترین کارهای دنیا، تبدیل یک ایده به یک کسب و کار سود آور می باشد و این فرآیند نیاز به کار سخت، برنامه ریزی و صبر دارد. کارآفرینی تنها یک رویا نیست بلکه موازی با رویا نیاز به اراده و شجاعت جهت پیاده سازی آن دارد.
در این مقاله، لیستی از بهترین استارت آپ ها بر اساس یکسری ترند ها که اگر شما خواستار موفقیت در سال 2019 هستید باید نسبت به آنها تمرکز داشته باشید، ارائه شده است.
- هوش مصنوعی
شرکت هایی که بیشترین مالکیت استارت آپ های فعال در هوش مصنوعی را دارند- استارت آپ Ablacon
- استارت آپ DeepMap
- استارت آپ Five AI
- Big Data
- استارت آپ Looker
- استارت آپ Signals Analytics
- استارت آپ Knewton
- اینترنت اشیا (IoT)
- استارت آپ Armis Security
- استارت آپ Drayson Technologies
- استارت آپ IoTium
- تشخیص صدا
- استارت آپ SoundHound
- استارت آپ Mobvoi
- استارت آپ Invoca
1. هوش مصنوعی
هوش مصنوعی دیگر تنها یک مفهوم نمی باشد بلکه بسیاری از ابتکارات تجاری از هوش مصنوعی استفاده می کنند. شما آنرا می توانید در ابزارهای بازاریابی، آنالیز، پلتفرما های ارائه سرویس به مشتریان، تبلیغات دیجتال و تلفن هوشمند خود مشاهده نمایید. در حدود 63 درصد از مردم در زندگی روزمره از این مفهوم استفاده می کنند در حالیکه از آن آگاهی ندارند. بسیاری از مردم تصوری شبیه به یک ربات در فیلم های تخلی از مفهوم هوش مصنوعی دارند. اما این مفهوم باعث سریع شدن فرآیندها، بازدهی بیشتر و دقت در سیستم های ما می گردد.
در حدود 8705 استارت آپ و شرکت وجود دارد که در ارائه خدمات و محصولات خود از مفهوم یادگیری ماشین (Machine Learning) استفاده میکنند. به این نکته توجه نمایید که شرکت های بزرگ اپل، اینتل، گوگل، اُبر و آمازون سرمایه گذاری گسترده ای جهت هوش مصنوعی انجام داده اند و در یک رقابت جهت جذب استارت آپ های فعال در زمینه هوش مصنوعی هستند. بنابراین اکنون که شرکت های بزرگ علاقمند به جذب استارت آپ های فعال در این زمینه و استفاده از این مفهوم در خدمات و محصولات خود هستند زمان مناسبی برای شروع یک استارتآپ در این زمینه می باشد.
شرکت هایی که بیشترین مالکیت استارت آپ های فعال در هوش مصنوعی را دارند
در زیرلیست نزولی از 10 غول تکنولوژی که در مدت 19 سال بیشترین مالکیت استارت آپ ها و شرکت های فعال هوش مصنوعی را دارا می باشند، وجود دارد.
- گوگل – 29 شرکت در مجموع = 3.72 میلیارد دلار
- آمازون – 8 شرکت در مجموع = 821 میلیون دلار
- اینتل – 5 شرکت در مجموع = 776 میلیون دلار
- توییتر – 4 شرکت در مجموع = 629 میلیون دلار
- مایکروسافت – 9 شرکت در مجموع 450 میلیون دلار
- اَپل – 14 شرکت در مجموع = 311 میلیون دلار
- فیسبوک – 7 شرکت در مجموع = 60 میلیون دلار
- Salesforce – 5 شرکت در مجموع = 33 میلیون دلار

رقابت در جهت مالکیت استارت آپ های فعال هوش مصنوعی
1-1 استارت آپ Ablacon
سرمایه : 21.5 میلیون دلار
این استارت آپ یک سیستم هوشمند برای درک و درمان فیبریلاسیون دهلیزی طراحی کرده است. شما با استفاده از تصویرسازی بلادرنگ این سیستم قادر به مشاهده و بررسی اتفاقاتی که در قلب صورت میگیرد باشید. این استارت آپ باعث می شود درمان این بیماری سریعتر، با دقت و اطمینان بیشتر صورت گیرد.
http://ablacon.com/
2-1 استارت آپ DeepMap
سرمایه : 92 میلیون دلار
اتومبیل های خودکار (بدون راننده) با استفاده از نقشه های با کیفیت بالا، براحتی و بدون هیچ مانعی در سطح شهر حرکت می کنند. شما میتوانید بین نقشه ها با تمام سیستم های ناوبری اتومبیل ها تعامل ایجاد نمایید.
https://www.deepmap.ai/
3-1 استارت آپ Five AI
سرمایه : 37.7 میلیون دلار
هدف این شرکت ایجاد یک محیط امن حمل و نقل برای اتومبیل های بدون راننده در شهر های اروپایی می باشد. این شرکت در راستای توسعه تکنولوژی خود، اطلاعات رفتاری مردم در جاده ها را در بازه 10 ماهه جمع آوری کرده است.
https://five.ai/
2. Big Data
مردم معمولا تصور مجموعه بزرگ اطلاعات را از این مفهوم دارند، اما منظور از Big Data، مجموعه داده های طولانی که نرم افزارهای محاسباتی قدیمی امکان آنالیز آنها را ندارند می باشد. مانند مقادیر طولانی از داده های مشتریان، ترند های بازار و داده های عملیاتی که کسب و کارها روزانه با انها درگیر هستند مولفه اصلی برای آینده بازاریابی دیجیتال همین مفهوم Big Data می باشد.
1-2. استارت آپ Looker
ارزش این استارت آپ در سال 2018 در حدود 1.6 میلیارد دلار بوده است. این استارت آپ یک شرکت نرم افزاری آنالایز Big Data می باشد که در جهت مدیریت Big Data راه کارهای نرم افزاری مختلف ارائه می نماید. بر اساس راه کار این شرکت فرآیند جمع آوری و پردازش داده ها بسیار ساده صورت می پذیرد. امتیاز این برنامه اینست که یک شخص بدون دانش فنی نیز می تواند از سیستم براحتی استفاده نماید.
https://looker.com/
2-2 استارت آپ Signals Analytics
سرمایه : 55 میلیون دلار
دو مرد نظامی خالق ایده این استارت آپ می باشند. آنها اطلاعات را ارزش گذاری میکنند و می فهمند چگونه علائم کوچک نتایج یک وضعیت را تحت تاثیر قرار می دهد. راهکار آنها پاسخ سوال های حیاتی آنالیز داده و راهنمای صاحبان مشاغل می باشد.
https://signals-analytics.com
3-2 استارت آپ Knewton
سرمایه : 25 میلیون دلار
یک استارت آپ آموزشی است که درسال 2008 ایجاد شده است. و ارائه دهنده خدمت PaaS (پلتفرم به عنوان سرویس) بر اساس نیاز آموزشی شخصی سازی شده است. بدین معنی که این استارت آپ تمام مواردی که یک داشنجو استفاده میکنند در فرآیند تحصیل مورد آنالیز قرار می دهد. زمانیکه پردازش اطلاعات به اتمام رسید. سیستم می تواند فعالیت هایی را که باعث یادگیری آسان و بهتر یک دانشجو می شود را معرفی نماید.
https://www.knewton.com/
3. اینترنت اشیا (IoT)
یکی از تکنولوژی هایی که فرصت های بسیاری را برای استارت آپ ها در جهت ایجاد یک تاثیر خوب در بازار فراهم می نماید، تکنولوژی اینترنت اشیا می باشد. امروزه اکثر اشیاء اطراف ما به عنوان یک کامپیوتر بالقوه بشمار می آید. برای این تکنولوژی برنامه های بسیاری را می توان تولید نمود. اکنون بسیاری از کارآفرینان در تلاش برای تولید محصول خود در این زمینه هستند. متخصصان پیش بینی کرده اند در سال 2020 در حدود 1 ترلیون دلار در این تکنولوژی توسط کارآفرینان سرمایه گذاری خواهد شد.
شرکت های بزرگی مانند Google، Cisco و IBM برای بهبود دستگاه های خود در این زمینه بسیار سرمایه گذاری میکنند.
1-3 استارت آپ Armis Security
سرمایه : 112 میلیون دلار
راهکار منحصر به فرد این شرکت قابلیت مشاهده امن دستگاه های IoT که در یک شبکه فناوری اطلاعات به صورت غیر مدیریتی وجود دارند، تامین می نماید. راهکار شرکت فوق یک سطح تهدید بروی همه دستگاه های IoT ایجاد میکنند تا دسترسی به این دستگاه ها در شبکه تحت یک سطح امنیتی صورت گیرد.
https://armis.com/
2-3 استارت آپ Drayson Technologies
سرمایه : 30.9 میلیون دلار
این استارت آپ یک پلتفرم IoT که ترکیبی از یادگیری ماشین و تکنولوژی شارژ بدون سیم و نرم افزار را در راستای ایجاد شبکه هوشمند سنسور ها برای صرفه جویی موثر در انرژی برای مشتریان ارائه می دهد. این استارت آپ در بخش جمع آوری مقرون به صرفه داده های IoT و آناالیز آنها و صرف انرژی مقرون به صرفه معروف می باشد.
https://www.draysontechnologies.com/
3-3 استارت آپ IoTium
سرمایه : 22 میلون دلار
این استارت آپ یک تکنولوژی برای فعال سازی ارتباطات امن بین شبکه برای خدمات (NaaS)، برنامه های ابری ایجاد کرده است مشتریان شامل CBRE, Emerson, Intelligent Buildings, Obernel, Rexnord, Sunbelt Controls می باشند.
https://www.iotium.io/
4. تشخیص صدا
اکنون این تکنولوژی وارد خانه ها، ماشین ها و کسب و کار ما شده است و بسرعت بخشی از زندگ ما قرار گرفته است. براساس یک گزارش در حدود 40 میلیون آمریکایی اکنون بلندگوی هوشمند مانند Google Home یا Amazon Echo خریداری کرده اند. کاربران زیادی از ویژگی Siri در گوشی های هوشمند بهره می برند. صدا به عنوان یک راه سریع برای ارتباط و تعامل ما با تکنولوژی و دستگاه ها ی اطراف ما می باشد. اکنون که استفاده از این تکنولوژی در بین شرکت ها بسیار مورد رقابت قرار گرفته است. یک زمینه بسیار عالی برای استارت آپ ها بوجود آمده است.
1-4 استارت آپ SoundHound
سرمایه : 115 میلیون دلار
یک استارت آپ در زمینه تشخیص صدا می باشد که در سال 2005 ایجاد گردید. این استارت آپ تکنولوژی های درک زبان انسان، تشخیص صوت و جستجوی صوتی را توسعه داده است. همچنین یک نرم افزار برای شناسایی موسیقی نیز ارائه کرده است.
https://www.soundhound.com/
2-4 استارت آپ Mobvoi
سرمایه : 252.7 میلیون دلار
این استارت آپ در اکتبر سال 2012 بوجود آمد و یک شرکت فنی در پکن، چین بحساب می آید. این شرکت پردازش صدا، تشخیص صدای چینی و لوازم الکترونیکی را توسعه و فروش دارد. این شرکت سرویس جستجوی صوتی خود را در برنامه WeChat ارائه کرده است.
https://www.mobvoi.com/
3-4 استارت آپ Invoca
سرمایه : 60.8 میلیون دلار
این استارت آپ در زمینه تماس هوشمند برای کسب و کار فعالیت کرده است. الگوریتم های یادگیری ماشین این استارت آپ مکالمات زنده تلفنی را در راستای فهم مکالمات آنالیز می نماید. بازاریابان ای ازن امکان در جهت هوشمند سازی تصمیمات در هر زمینه ای می توانند استفاده کنند.
https://www.invoca.com/
اکنون اگر شما یک ایده استارت آپ خوبی دارید، میتوانید دنیا را تغییر دهید. بنابراین تامل زیادی نکنید چون ممکن است فرد دیگری فرصت شما در این دنیا را بگیرد. لطفا ایده های خود را از طریق نظرات با ما در میان بگذارید.